Nye aktive, fundraising og kanariefugl

Sommerstatus på Klimafunding 2019

Nye aktive på vej
For et par måneder siden overtog Jens Lysdal formandsposten med Frederikke Oldins organisatoriske hjælp. På vores sidste møde aftalte vi at gå på jagt efter et ekstra bestyrelsesmedlem og mindst to suppleanter. Jesper Munk og jeg er lige nu i kontakt med fire kompetente personer fra København, Fyn og Sydfyn. Nogle af dem kan godt finde på at tage del i bestyrelsens arbejde og andre vil gerne give os opbakning på anden vis. Vi drøfter videre med dem i løbet af juli og regner med at afholde vores ekstraordinære generalforsamling i løbet af august.

Klar til fundraising
Vores projekt “Klimaforskning og klimamyter” er nu klar til fundraising! Siden sidst har vi uddybet og finpudset indholdet og lavet grafik til vores hjemmeside og materialer. Det omfatter den vedhæftede og meget energiske kanariefugl. Selvom den er projektets uofficielle maskot, har den ikke noget navn endnu, så vi modtager gerne forslag.

Jesper har en kontakt, der måske vil hjælpe fundraisingen i gang. Ellers har vi også en omfattende liste over danske fonde, der støtter natur, miljø og gode formål generelt.

Medlemsmøde i september
Vi regner med at holde et medlemsmøde i København den 21. eller 22. september. Den weekend markerer indgangen til en uge, præget af globale skolestrejker og talrige NGO-aktiviteter med klimatema.

Håber I alle får en god og tørkefri sommer i år!

Sommerhilsener
Rasmus S. Larsen