Kontakt

Klimafundings hjemadresse er Bülowsvej 5b, 3.tv., 1870 Frederiksberg.

Vi har CVR-nr. 38989251 og konto 8401-1063421 i Merkur Andelskasse.

Bestyrelse

Jens Lysdal Hansen
Formand for bestyrelsen
Telefon 28 14 81 18
WWW.LYSDAL.COM WWW.SMAAOASER.DK WWW.SMALLOASES.COM
Thomas Kledal
Økonomiansvarlig
Telefon 24 85 33 34
Frederikke Oldin
Frederikke Oldin
Bestyrelsesmedlem
Cand.mag. i sprogpsykologi med ekspertise i forståelsesprocesser omkring klima, miljø og omstilling.

I dag er det alt, alt for svært at få finansieret projekter, der skal adressere klimaproblematikken og hjælpe os alle til at foretage de skift, der skal til for at vi kan komme til at leve i mere bæredygtige samfund. Det er den væsentligste dagsorden jeg kan få øje på, og med Klimafunding håber jeg, vi får mulighed for at skubbe på mobiliseringen til omstilling. En bæredygtig fremtid er for mig en fremtid, hvor vi oplever større livskvalitet, mere tid med vore kære, et større nærvær og større meningsfuldhed i det, vi bruger vore liv på, end hvad livet som forbruger af ting kan give os. Jeg glæder mig!
Anne Merete Storm-Olsen
Bestyrelsesmedlem
Telefon 38 34 22 12

Arbejdsgruppe

Rasmus S. Larsen
Leder af arbejdsgruppen
Grønkorn
Langøvej 13, 5900 Rudkøbing
Telefon: 25 85 29 12

Jeg er engageret i Klimafunding, fordi konceptet passer perfekt til mit ønske om at være med til at løse fælles samfundsproblemer, min ambition om at lave selvstændigt formidlings- og analysearbejde med et særligt klimafokus og min interesse for at fordybe mig i komplekse problemstillinger.

Foreningen har et stort potentiale for at skabe et frugtbart samspil mellem disse problemstillinger:

– Klimakrisen er et væsentligt samfundsproblem, der vil påvirke stadig større dele af fremtidens samfund.

– Der findes ikke kun én men hundredvis af løsninger, som kan mindske problemet i større eller mindre grad. Mange af disse kræver initiativer nedefra – og mange af disse initiativer er allerede opstået.

– Der findes adskillige små formidlings- og analysevirksomheder, som kunne styrke de frivillige initiativer med alskens projektarbejde, hvis de ellers fik penge for det. De frivillige initiativer har sjældent penge, men til gengæld har de netværk og kontakter, hvor det er muligt at gøre reklame for crowdfunding til projekterne.

Jesper Munk
Munkmedia
Bülowsvej 5b 3tv., 1870 Frederiksberg
Telefon: 40 56 92 66

Har du lyst til at samarbejde med os om et projekt eller høre nærmere om vores ideer og hvad vi er i gang med netop nu? Skriv til os på skrivtil@klimafunding.dk eller via kontaktformularen. Du kan også kontakte os via Facebook.