BETINGELSER

Indmelding

Et støttemedlemskab i Klimafunding gælder i 365 døgn. Vi sender automatisk en mail, når medlemskabet er ved at udløbe, så du selv kan vælge, om du vil betale for endnu et år eller ej.

For at melde dig ind skal du være fyldt 13 år, da vi ellers ikke må bruge dine persondata.

Betalingssystem

Du kan betale kontingenter via betalingskort (VISA eller MasterCard) eller MobilePay.

Vi bruger betalingssystemet QuickPay, kombineret med en konto hos Clearhaus og en bankkonto i Merkur Andelskasse.

Aktivering

Dit medlemskab gælder fra det tidspunkt, hvor vores webmaster aktiverer din profil på hjemmesiden. Det sker typisk indenfor et døgn efter indbetalingen.

Fortrydelsesret

Det er ikke muligt at fortryde kontingentbetalingen, da den gælder for et år (365 døgn) og derfor ikke udgør et abonnement eller en løbende betaling.

Reklamation

Hvis du indbetaler mere end ét kontingent for den samme tidsperiode ved en fejl, kan du få refunderet det fejlindbetalte kontingent, hvis du henvender dig til vores webmaster på skrivtil@klimafunding.dk.

Hvis der opstår andre uregelmæssigheder i forbindelse med betalingen eller din profil, så kontakt os snarest muligt, så vi kan få problemet løst.

Persondata og datasikkerhed

Klimafundings politik for persondata og datasikkerhed lever op til EU’s persondataforordning og dansk lovgivning i øvrigt. Vores samlede politik kan læses her.

Ændring af medlemsdata

Du kan ændre dine registrerede data, bortset fra brugernavnet, ved at logge ind på siden og vælge indstillingerne under ”Min profil”.

Udmeldelse

Vi sender en mail, når dit medlemskab er ved at udløbe. Hvis du ikke fornyer det, sletter vi din profil og de tilhørende persondata efter senest 6 måneder.

Du kan også vælge selv at slette din egen profil, hvorved du samtidig melder dig ud af Klimafunding. Dette kan ske på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af medlemskabet.

Fysiske varer

Klimafunding sælger ikke fysiske varer.

Øvrige klager og tvister

Du har mulighed for at klage over vores behandling af oplysninger og data om dig ved at kontakte Datatilsynet, jfr. Persondatalovens § 58. I de fleste tilfælde er det dog en god ide først at kontakte os på skrivtil@klimafunding.dk.

Enhver tvist mellem Klimafunding og dens medlemmer afgøres under dansk lovgivning.

Forbehold for ændringer

Klimafunding forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere vores betingelser.

Hvem er vi?

Aktuelt: “Klimaforskning og klimamyter”

Klik på billedet og støt vores projekt

Klik på billedet og send en støtteerklæring til vores projekt